Sport

Ultimátumot kapott Bódog Tamás

A nyáron megerősített Honvéd labdarúgó csapata 11 bajnoki mérkőzésen mindössze kilenc pontot gyűjtött, így sereghajtó az NB I-ben. Ezért Kun Márton, az egyesület ügyvezetője ultimátumot adott Bódog Tamás vezetőedzőnek: ha a csapat nem győz vasárnap az MTK ellen változtatásra lesz szükség.

Ultimátumot kapott Bódog Tamás
Bódog Tamás
Fotó: nemzetisport.hu

Kun Gábor kifejtette, a nyári erősítések jól sikerültek, hiszen visszahoztak több olyan válogatott kerettag játékost, akik tagjai voltak a 2017-ben bajnokságot nyert együttesnek.

Úgy vélte, Bódog Tamás személyében egy agilis, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező edzőt szerződtettek, ennek ellenére nem túl jól sikerültek az első mérkőzések, majd következett pár vállalható eredmény, végül a koronavírus-járvány második hulláma letarolta a csapatot.

„Mindezek miatt egyre görcsösebbé, frusztráltabbá vált mindenki, ez érződik a játékunkon, de ezek se lehetnek kifogások a mostani helyezésre. Elégedetlen, dühös, kiábrándult vagyok. Mondjuk ki, szégyenteljes a mostani teljesítmény" - fogalmazott Kun Gábor.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom