Sport

Nem ment el Mike Tyson kedve a folytatástól

Múltidéző ökölvívógála

Amint várható volt, döntetlennel zárult az 54 éves Mike Tyson és a nála három évvel fiatalabb Roy Jones Jr. ökölvívó gálamérkőzése Los Angelesben, az üres Staples Centerben.

A két korábbi nehézsúlyú világbajnok nemhivatalos összecsapása a szabályoknak megfelelőn – a kiütés tilos volt – barátságos küzdelmet hozott. Ugyan a tizenöt év után a ringbe visszatérő 54 éves Tyson aktívabb volt, de a nyolc kétperces menet után a háromfős zsűri nem hirdetett győztest. A nézők sem nyertek – főleg azok, akik még fizettek is érte – mert az összecsapás izgalommentes volt. A mérkőzés után Tyson azt mondta, hogy folytatni akarja, ami érthető, hiszen a mérkőzésért tízmillió dollárt kapott, míg Jones garantált meccsdíja hárommillió volt. Ehhez jönnek még hozzá a fizetős tévék közvetítéséből befolyó pénzek.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom