Sport

Eldőlt: a magyar válogatott Koldingban játszik

Kézilabda Európa-bajnokság

Joy Mogensen dán kulturális miniszter bejelentette, hogy az egészségügyi hatóságok jóváhagyták a december 20-ig tartó női kézilabda EB megrendezését azzal a feltétellel, hogy a szervezők és a résztvevők maximálisan betartják a torna koronavírus-protokollját.

A dán szövetség egy hete, a társrendező norvégok visszalépése óta várta, hogy a hatóságok jóváhagyják a torna önálló megrendezését. Ezzel véglegessé vált, hogy a magyar válogatott Kolding városában játssza csoportmérkőzéseit. A decemberi tornán 16 csapat szerepel, és 47 mérkőzést játszanak. A csoportkörben a magyar válogatott 4-én Horvátországgal, 6-án Szerbiával, 8-án pedig a világbajnok Hollandiával találkozik. A csoportkörben Kolding és Herning is két-két, a középdöntőben egy-egy csoportnak ad otthont, a döntőt Herningben rendezik.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom