Sport

Lionel Messi ünnepi meccse a Barcában

Nemzetközi labdarúgás

Különleges mérkőzés lesz Lionel Messi számára az Atlético Madrid elleni mai rangadó: nyolcszázadik mérkőzését játssza a Barcelona színeiben.

A sor az FC Porto elleni találkozóval kezdődött 2003 novemberében, 17 esztendő alatt eddig 741 hivatalos és 58 barátságos mérkőzés van mögötte. Régi jó barátja, Luís Suárez koronavírus-fertőzése miatt nem játszik a Wanda Metropolitanóban. A barcelonai Sport a két világklasszis kapus, Ter-Stegen és Oblak párharcaként emlegeti a mérkőzést. Angliában a Tottenham Hotspur és a Manchester City, vagyis Mourinho és Guardiola összecsapása érdemel külön figyelmet (szombat, 18.30). A vasárnap rangadója a Liverpool–Leicester City-meccs (20.15). A Serie A-ban az élen álló AC Milan a harmadik helyezett Napolihoz látogat (vasárnap, 20.45). Szombaton 15.30-tól Hansi Flick ötvenedik alkalommal dirigálja a Bayern Münchent, ezúttal a Werder Bremen ellen.

Kapcsolódó írásaink

Itt az újabb magyar futballcsoda

ĀMagyarország–Törökország 2-0 - A magyar labdarúgó-válogatott elképesztő tettet vitt véghez - Dibusz szerint erre talán még ők sem számítottak