Sport

A Bayern München ingyenes koronavírustesztet végez a hazánkba induló szurkolóin

Rendkívüli előkészületek a budapesti Szuperkupa-meccsre

Ingyenes koronavírustesztet készít a Bayern München labdarúgóklub azon szurkolói számára, akiknek jegyük van a jövő csütörtöki budapesti európai Szuperkupa-mérkőzésre.

A Bajnokok Ligája-győztes bajor csapat felhívja a figyelmet arra, hogy a magyar hatóságok a belépéskor minden drukkertől egy negatív vírustesztet kérnek. Ennek elősegítése érdekében a müncheni csapat a háromezer szurkolóját térítésmentesen teszteli jövő hétfőn és kedden a csapat Allianz Aréna parkolójában. A Bayern az Európa-liga-győztes Sevillával találkozik a Puskás Arénában. Az előkészületekkel kapcsolatban Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője az M1 csatornának azt nyilatkozta, rendkívüli alapossággal készülnek a mérkőzésre, figyelnek az utaztatásra, a határon és a stadionnál a beléptetés biztonsági és egészségügyi követelményeire. Az aréna nézőtéri kapacitásának harminc százalékában lesznek szurkolók, összesen húszezren. Sok magyar drukkernek is jutott jegy a szeptember 24-én 21 órakor kezdődő találkozóra.

Kapcsolódó írásaink

Hol van már a tavalyi...

ĀLabdarúgás. A Ferencváros egy éve nagyon kikapott a Dinamo Zagrebtől a Bajnokok Ligája ugyanezen szakaszában, de most a Celtic kiejtése önbizalmat adhat