Sport

Tizennégy megye és Budapest is ad csapatot a ma induló NB II. mezőnyébe

Rajt a második vonalban, változás a Magyar Kupában

Ma este a Kaposvár–Nyíregyháza mérkőzéssel rajtol a labdarúgó NB II. 2020–2021-es idénye. A két fővárosi mellett tizennégy megye tizennyolc csapata szerepel a mezőnyben, kilenc megyeszékhelynek lesz képviselője.

Az újonc Debreceni EAC révén 1975 óta szerepel ismét a második vonalban „egyetemi” klub. (Akkor a Szegedi EOL.) Szinte minden elemző a Vasas és a Debreceni VSC dominanciájára számít, mind a két klub az élvonalban szereplőkéhez hasonló költségvetéssel készül az idényre. Mindkettő kiválóan erősített, Angyalföldre került Radó András, Pekár László és Litauszki Róbert, Debrecenbe pedig Korhut Mihály, Varga József, Tischler Patrik, Poór Patrik és Sós Bence. Új névadó szponzora lett a Magyar Kupának, a Mol. „Ahogy a Mol jelen van Magyarország teljes területén, úgy a kupa az a versenysorozat, amelyben országunk minden régiója képviselteti magát” – mondta Csányi Sándor, az MLSZ elnöke. Ősztől a szurkolók az ország minden részén találkozni fognak az új arculat elemeivel, a mérkőzések előtt hallható lesz az új Magyar Kupa-himnusz.

Kapcsolódó írásaink

Ibrakadabra

ĀLabdarúgás. Zlatan Ibrahimović az első, aki mindkét nagy milánói klubban legalább ötvengólos

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom