Sport

Gasperini nem számíthat Josip Iličić játékára

Olasz labdarúgó bajnokság

Továbbra is az Internazionale áll a Serie A, az olasz labdarúgó-bajnokság táblázatának második helyén, miután a 37. forduló első játéknapján 2–0-ra megnyerte a Napoli elleni mérkőzést.

A milánói fekete-kékek előnye csupán egy pont az Atalanta előtt, mivel a Bajnokok Ligája-negyeddöntőre készülő bergamóiak, hátrányból fordítva, győzni tudtak Parmában. Az Atalanta veretlen az újrakezdés óta, Gasperini edző mégsem felhőtlenül boldog: egyre inkább úgy tűnik, hogy egyik legfontosabb játékosa, a szlovén Josip Iličić sérülése miatt kénytelen lesz még a PSG elleni találkozót is kihagyni. Az Inter elleni – valószínűleg a második helyről döntő – szombati mérkőzésen szinte biztosan nem játszhat.

Serie A, 37. forduló. Parma–Atalanta 1–2, Internazionale–Napoli 2–0. Az élcsoport: 1. Juventus 83 (36 mérkőzésből), 2. Internazionale 79, 3. Atalanta 78, 4. Lazio 75 (36). A szerdai mérkőzések lapzárta után értek véget.

Kapcsolódó írásaink

Későn érő típus

ĀLabdarúgás. Jamie Vardy lett a Premier League történetének legidősebb gólkirálya, egyben az első, aki a Leicester City színeiben elnyerte a címet az angol élvonalban