Sport

Beach boys

Korner

Rövid, de láthatóan élvezetes szabadságra vonultak a Barcelona FC labdarúgói. A közösségi médiában a többmilliós tábor örömére megosztott képeken látható, a játékosok családtagjaikkal a tengerpartot választották.

A helyszínt a paparazzók távol tartása érdekében óvakodtak megjelölni (somewhere on a beach), de az látszik, hogy a motorcsónak és a búvármaszk sokak barátja, miként az is, hogy a Messi és a Suárez família sokadszor is együtt pihent. Az egyhetes nyaralást koncentrált edzésmunka követi, Setién mester mától kezdi a csapattal a közvetlen felkészülést az augusztus 8-i BL-nyolcaddöntő visszavágójára a Napoli ellen. Setiént többen bírálták a nagy nemzetközi kupameccsek előtt kiadott extra szabadság miatt, de ő azon az állásponton van, „hadd frissüljön fel a játékosok lába és feje”. Egy profi labdarúgó szerinte tudja, mit engedhet meg magának. Szerintünk is.

Kapcsolódó írásaink

Nyomásgyakorlás

ĀKorner. Mi is lenne velünk az emberjogi aktivisták nélkül? Nem tudom. Ők azok, akik a soros olimpiák előtt rendre nekilátnak vészharangot kongatni