Sport

Vári Attila maradt a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke

További négy évig Vári Attila vezeti a Magyar Vízilabda Szövetséget (MVLSZ), amelynek tisztújító közgyűlésen egyhangú szavazással kapott ismét bizalmat. A szervezet társelnöke a továbbiakban is Beck György, társadalmi elnöke pedig Hegedűs Éva lesz.

Vári Attila maradt a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke
Vári Attila
Fotó: MH

„Köszönöm a bizalmat, ez is mutatja, hogy a vízilabdacsalád egységes, erős" - mondta a szövetséget 2018 októbere óta vezető kétszeres olimpiai bajnok, régi-új elnök.

„Változatos, tevékeny időszakon vagyunk túl, amelyben Kemény Dénes távozását követően a folyamatosságot is kellett biztosítani. A tavalyi év fő kihívása az idei Európa-bajnokság előkészítése volt, a tíz hónapnyi munkának pedig meglett az eredménye, hiszen a magyar válogatottak sikeres szereplése mellett az európai szövetség is az eddigi legjobb kontinenstornának minősítette azt" - nyilatkozta az elnök a köztelevíziónak.

A tagság alelnöknek Madaras Norbertet és Molnár Tamást választották, míg az MVLSZ elnökségébe Biros Péter, Boros Tamás, Dala Tamás, Faragó Tamás, Gergely István, Hoffmann Tamás, Kovács István, Lukács Gergely, Magyar József, Nyíri Zoltán, Székely Bulcsú és Tóth Sándor került.

Kapcsolódó írásaink