Sport

Két teniszező pozitív koronavírustesztje miatt törölték az Adria Tour fináléját

Djoković védekezésre kényszerült

Öt napja még azért kellett a szűk elit számára tenisztorna-sorozatot szervező Novak Djokovićnak többek közt az Eurosport vodcastjában magyarázkodnia, hogy a versennyel átlépik-e vajon a határokat (értsd: egészségügyi előírásokat), most pedig vesztésre áll, úgy általában.

Két teniszező pozitív koronavírustesztje miatt törölték az Adria Tour fináléját
Grigor Dimitrov
Fotó: AFP

Az Adria Tour hétvégi zadari állomás fináléját ugyanis törölni kellett. Először az egyik meghívott játékos, a bolgár Grigor Dimitrov (képünkön) koronavírustesztje lett pozitív, a hírt Instagram-oldalán közölte az időközben monacói otthonába utazott teniszező, majd tegnap – már a döntő lefújása után – az ugyancsak részt vevő horvát Borna Ćorićról is kiderült, megfertőződött. A szerb világelső a belgrádi első állomás után elégedetten nyilatkozott a négyezer néző előtti rendezvényről, de a második torna így komoly fiaskó. Ráadásul pont vele történik ez meg, aki mindezidáig a vállát vonogatta a járvány kapcsán. A tervezett harmadik helyszín, Montenegro eleve nem kapott engedélyt, és a július eleji zárótorna a bosnyák Banja Lukában az események fényében várhatóan elmarad.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom