Sport

Serena Williams nagyon szeretne teniszezni

Engedélyt kapott a US Open

Örömmel játszana New Yorkban az idei US Openen Serena Williams (képünkön), ezt nyilatkozta a BBC-nek a huszonháromszoros Grand Slam-bajnok edzője, Patrick Mouratoglou.

Serena Williams nagyon szeretne teniszezni
Serena Williams
Fotó: AFP

Ideje volt, hogy valaki a profi teniszvilág krémjéből az amerikai nyílt teniszbajnokság mellett törjön lándzsát. Kicsit sok volt mostanában a negatív hang (Barty, Nadal, Đoković). A Forbes és a New York Times is arról írt, az Egyesült Államok Teniszszövetsége megegyezett a férfi és női versenyeket szervező ATP-vel és WTA-val, hogy megrendezik, mégpedig az eredeti időpontban, augusztus 31. és szeptember 13. között a tornát, majd New York kormányzója ezt meg is erősítette. Nézőket nem engednek be, és a versenyzőket segítő létszámot is megkurtítják, és sok egyéb – a játékosok egészsége érdekében – hozott óvintézkedésre is sor kerül. Ha teniszezőnként tényleg csak egy kísérőt lehet megnevezni, bajba kerülhet az amerikai Williams, akinek edzőre szüksége van, de egészen biztosan nem utazik a kislánya, Alexis Olympia Ohanian Jr. nélkül.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom