Sport

Bölöni Lászlóval tárgyal a Ferencváros egy román forrás szerint

Magyar labdarúgás

Noha Szergej Rebrov kategorikus nemmel felelt az M4 Sportnak a Fenerbahçével folytatott tárgyalásra vonatkozó kérdésére, a török sajtóban továbbra is téma munkavállalása.

Bölöni Lászlóval tárgyal a Ferencváros egy román forrás szerint
Bölöni László
Fotó: AFP

Ezzel párhuzamosan a nagy múltú román sportnapilap, a Gazeta Sporturilor internetes kiadása arról írt, közeli a megegyezés Bölöni László (képünkön) és a magyar bajnok között. A nyugat-európai fizetésekhez szokott székely edző szerződtetésének a Gsp.ro szerint nem lenne anyagi akadálya: „A Fradinál vannak olyan játékosok, akik évi nettó 800 ezer eurót keresnek, tehát a klub számára nem lenne probléma egymillió eurónál magasabb fizetést adni az edzőnek. Bölöni már dolgozik a jövőbeni terveken, a tárgyalások hamarosan befejeződnek.” Bölöni László legutóbb a belga élvonalbeli RFC Antwerp mestere volt, Magyarországon, bár több megkeresése is volt, eddig nem vállalt munkát. A Fradi nyolc ponttal vezet az NB I.-ben, miután szerda este 2–2-t játszott Pakson. (Gólszerzők: Blažič 56., Haratin 81., illetve Windecker 90. – tizenegyesből, Sajbán 96.) A bajnokság ma a Mezőkövesd–Honvéd-mérkőzéssel (20:00, M4 Sport) folytatódik.

Kapcsolódó írásaink

Újra teljes a Barcelona

ĀLabdarúgás. Lionel Messi ismét közösen edzett társaival, nem lesz akadálya annak, hogy a nagy hármas végre együtt játszhasson a spanyol bajnokság folytatásában