Sport

Lionel Messi, a Barça sztárja szerint eleinte vicces lesz a játék

Spanyol labdarúgás

A spanyol kormány engedélyezte a március 12-én félbeszakított La Liga küzdelmeinek június 8-a utáni folytatását. A tervek szerint a bajnokság június 12-én indul újra.

A legnagyobb sztárok közül Lionel Messi, a spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona hatszoros aranylabdása azt nyilatkozta: „Biztos vagyok abban, hogy az elején egy kicsit vicces lesz, de nagyon várom már, hogy újra játsszunk.” Szerinte a nézők hiányára is fel kell készüljenek. Az élen a Barcelona áll 58 ponttal, második a Real Madrid (56 pont), a harmadik pedig a Sevilla (47). Idevágó hír, hogy bár a katalánok vezetnek, továbbra is a Real Madridot tartja a legértékesebb európai futballklubnak a KPMG könyvvizsgáló cég, értékét csaknem 3,5 milliárd euróra becsülik. A listán a második a Manchester United, a harmadik helyre az FC Barcelona jött fel a Bayern Münchent megelőzve, a bajor klub értékét hárommilliárd euró alá becsülik.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom