Sport

Alina Zagitova születésnapján Vlagyimir Putyin is gratulált

Rivalizáló orosz műkorcsolyázónők

Meglepő ajándékot kapott Alina Zagitova (képünkön) orosz műkorcsolyázó olimpiai bajnok a tizennyolcadik születésnapjára.

Alina Zagitova születésnapján Vlagyimir Putyin is gratulált
Alina Zagitova
Fotó: AFP

A hatalmas csokrok, sőt kosárnyi virágok mellett, színes lufierdőben japán akita kutyusával pózoló moszkvai sztárnak – az RT News által bemutatott távirat szerint – az orosz elnök, Vlagyimir Putyin is gratulált. Meleg szavakkal ecsetelve, hogy sikerrel folytatta a nemzet győzelmi hagyományait a jeges sportban, s hozzátéve, biztos benne, Alina tehetsége, fantasztikus munkabírása és győzni akarása tovább segíti a sportban és az életben. Az államfő újabb győzelmeket és sok sikert kívánt. A világ- és olimpiai bajnok műkorcsolyázónő megköszönte a jókívánságokat. Egyszersmind cáfolta azokat a sajtóspekulációkat, hogy a visszavonulását tervezné. Mindeközben egy másik Eteri Tutberidze-tanítvány, a kétszeres világbajnok Jevgenyija Medvegyeva egy instagramos élő adásban arról beszélt, miért hagyta el a 2018-as téli olimpia után az edzőnőjét, aki már nem hallgatta meg őt, s nem viselkedett úgy, mintha a barátja lenne. Medvegyeva új barátja és edzője a világbajnok kanadai Brian Orser.

Kapcsolódó írásaink

Kezdődik a szezon

ĀEgy vasárnapi floridai jótékonysági versennyel Seminoléban visszatértek a legjobb golfozók is a versenypályára

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom