Sport

A háromszoros világbajnok Peter Sagan tanácstalan

Nincs döntés a körversenyekről

Egyetlen versenyre vágyik igazán Peter Sagan (képünkön), a szlovákok világbajnok országúti kerékpárosa, mégpedig az öt legnagyobb egynapos közé tartozó Milánó–San Remo-viadalra, ez a győzelem hiányzik ugyanis a trófeái közül.

A háromszoros világbajnok Peter Sagan tanácstalan
Peter Sagan
Fotó: AFP

Ugyanakkor teljesen bizonytalan abban, mire is készüljön pontosan. Sem ennek, sem a nagy háromheteseknek nincs még időpontja. „Hallottam olyat, hogy a Tour de France nézők nélküli, míg a Giro d’Italia és a Vuelta a España átfedésben lesz, de ezek csak feltételezések, mivel senki nem tudja, miként terjed majd a vírus az elkövetkező hónapokban” – nyilatkozta. A Tournak ugyan már van halasztott időpontja (augusztus 29. és szeptember 20. között), de ez szembemegy a francia kormány rendelkezéseivel. A négyszeres bajnok brit Chris Froome szerint ők, ha nem is szeretnének, de tudnának nézők nélkül versenyezni, ám a szervezőknek egyértelműen gondot jelent majd zárt kapussá tenni a versenyt, még ha ezt csak a három augusztusi napon kellene megtenniük, legalább is a jelen ismeretek szerint.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom