Sport

A FIFA és az UEFA elnöke is gratulált Csányi Sándornak

Gianni Infantino FIFA-elnök és Alexander Čeferin UEFA-elnök is gratulált Csányi Sándornak a keddi MLSZ-közgyűlésen történt újraválasztásához - írja honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség.

A FIFA és az UEFA elnöke is gratulált Csányi Sándornak
Csányi Sándor, az MLSZ elnöke
Fotó: MH

Mint ismert, a keddi közgyűlésén a küldöttek egyhangú döntéssel választották meg Csányi Sándort az MLSZ elnökévé.

A választást követően Aleksander Čeferin, az UEFA elnöke és Gianni Infantino, a FIFA elnöke levélben gratulált Csányi Sándornak, aki mindkét nemzetközi szervezet alelnöki posztját is betölti.

Čeferin gratuláló levelében kiemeli: az elmúlt tíz évben Csányi Sándor vezetésével jelentős eredményeket ért el a magyar szövetség, az ország labdarúgása infrastrukturális szinten és eredményességben is nagyot lépett előre. Az UEFA elnöke emellett köszönetet mondott Csányi Sándornak az UEFA vezetésében betöltött kiemelkedően fontos szerepéért, valamint az európai labdarúgás fejlesztésében nyújtott segítségéért.

„Szeretném szívből megköszönni értékes munkáját az UEFA vezetésében is. Az UEFA végrehajtó bizottságában, a professzionális futballstratégiát kidolgozó tanácsban, valamint a pénzügyi bizottságban betöltött szerepe kiemelkedő fontosságú, ezen kívül köszönetemet fejezem ki az UEFA kulcsfontosságú bizottsága, a nemzeti csapatok versenysorozatait felügyelő testület élén végzett rendkívüli munkájáért is” - fogalmazott az UEFA elnöke.

Aleksander Čeferinhez hasonlóan Gianni Infantino is sok sikert kívánt az MLSZ-nek a következő időszakra, valamint jó munkát a szövetség vezetésének, Berzi Sándor alelnöknek, továbbá a 2015 óta változatlan összetételben dolgozó, és a közgyűlésen újraválasztott elnökség tagjainak is.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom