Sport

A Fradi futballistái lemondtak fizetésük egy részéről

A Ferencváros labdarúgócsapatának játékosai lemondtak fizetésük 20 százalékáról a koronavírus-helyzetre való tekintettel - közölte Kubatov Gábor, a klub elnöke.

A Fradi futballistái lemondtak fizetésük egy részéről
A Ferencváros futballistái 20%-os csökkentést vállaltak be
Fotó: fradi.hu

„A játékosok – talán egy kivételével – teljesen szolidárisak voltak. Leültünk megbeszélni, hogy mit lehet tenni ebben a helyzetben, és ők maguk tettek egy felajánlást: a fizetésük 20%-át elengedték” - nyilatkozta az M4 Sportnak Kubatov Gábor.

Hozzátette, ugyanilyen, vagy még ennél komolyabb fizetéscsökkentés lesz a vízilabdában, és a kézilabdában is, ahol már be is fejezték a bajnokságot. A foci kapcsán azonban úgy gondolja, le kéne játszani a szezon hátralevő mérkőzéseit.

„Sok szempontból az tűnik most racionálisnak és logikusnak, hogy a magyar bajnokságot a pályán kellene befejezni. Nehéz dolog ez, mert elsősorban az egészség a legfontosabb, de az is fontos, hogy a bajnokság mégiscsak a pályán dőljön el. Még ha nézők nélkül, de akkor is a pályán dőljön el” – fogalmazott Kubatov.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Döme Frankfurtban lett világsztár

ĀLabdarúgás. Az Eintracht magyarjai a Goldberger família leszármazottjától a klub egyetlen bajnokcsapatának csillagán át a Német Kupa fináléját eldöntő szabadrúgáslövőig