Sport

Újabb halasztásról döntöttek, április végéig nincsenek meccsek

Angol labdarúgás

Az illetékes szervezetek megállapodásának eredményeként április 30-ig biztosan eltart a szünet az angol labdarúgásban. Addig garantáltan nem játszanak mérkőzéseket sem a férfiaknak, sem a nőknek kiírt sorozatokban.

A labdarúgó-szövetség, a Football Association feltett szándéka, hogy a 2019–2020-as idény bajnokságait, valamint az FA-kupát is befejezzék, de ez nem képzelhető el az idény meghosszabbítása nélkül. Utóbbira lehetőséget teremt az Európai Labdarúgó-szövetség keddi döntése az Eb halasztásáról. A verdikt ellenére többen, így az FA elnöke, Greg Clarke is kétlik, hogy az idény nyárig befejezhető. Korábban Karren Brady, a West Ham United alelnöke adott hangot véleményének, mely szerint az egész szezont törölni kellene. Másfelől Paul Barber, a Brighton ügyvezetője úgy véli, igazságtalan lenne a Premier League-ben példátlan fölénnyel vezető Liverpool FC-vel szemben, ha nem kapná meg a bajnoki címet, és kiesés helyett két feljutóval bőviteni kell a létszámot.

Kapcsolódó írásaink

Az új ötlet: legyen decemberben az Eb

ĀLabdarúgás. Az olaszok már a bajnokság újraindítását tervezik, május 2-tól játszanák le a hátralévő fordulókat, ha elhalasztják a kontinensbajnokságot

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom