Sport

Cristiano Ronaldo a karanténból üzent a világnak

A Juventus és a portugál labdarúgó-válogatott klasszisa, Cristiano Ronaldo közösségi oldalán üzent a világnak.

Cristiano Ronaldo a karanténból üzent a világnak
A Juventus és a portugál labdarúgó-válogatott klasszisa, Cristiano Ronaldo közösségi oldalán üzent a világnak
Fotó: AFP/Jonathan NACKSTRAND

A világ rendkívül nehéz pillanatokat él át, amely a lehető legnagyobb odafigyelést követeli meg mindannyiunktól - írja a futballista.

„Nem mint futballista, hanem mint apa, és mint fiú, mint ember beszélek most hozzátok, aki érintett a legújabb fejleményekben.”

Fontos, hogy az Egészségügyi Világszervezet tanácsait mindannyian betartsuk, valamint együttműködjünk az irányító szervekkel a kialakult szituációban.Az emberi élet védelme minden másnál fontosabb - húzza alá a bejegyzésében.

Objektum doboz

„Együttérzésemet küldöm azoknak, akik elveszítették hozzátartozójukat, és kitartást kívánok mindenkinek, aki küzd a vírussal, mint például a csapattársam, Daniele Rugani. Végül kitartást kívánok az óriási elismerésre méltó egészségügyi szakembereknek is, akik a saját életüket kockáztatva is harcolnak mások megmentéséért. ”

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom