Sport

Elhalasztották a Vivicittá városvédő futást

A rendező Budapest Sportiroda (BSI) a koronavírus-járvány miatt elhalasztja az április 4-5-re tervezett Vivicittá városvédő futást.

Elhalasztották a Vivicittá városvédő futást
A tavalyi Vivicittá részvételi rekordot hozott, a kétnapos eseményre 31 293-an neveztek
Fotó: MTI/Mohai Balázs

„A Magyar Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet határozatai között betiltottak minden 500 fő feletti szabadtéri rendezvényt. Ez az intézkedés természetesen érinti a tavasz legnagyobb létszámú szabadidősport eseményét, a 35. Telekom Vivicittá Városvédő Futást és a hozzá kapcsolódó Fuss Velünk! Expot is. Az eseményt a szervező BSI új időpontra helyezi át. Az új dátum véglegesítése után erről tájékoztatja a közvéleményt” - áll a BSI közleményében.

A BSI jelezte, a már benevezett résztvevőknek jelenleg nincs további teendőjük, a korábban leadott nevezések az új időpontra is érvényesek.

A tavalyi Vivicittá részvételi rekordot hozott, a kétnapos eseményre 31 293-an neveztek.

A BSI májustól tervezett további eseményeinek időpontjai egyelőre változatlanok.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom