Sport

Baji Balázs győzelemmel tért vissza

Magyar atlétika

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) szombati fedettpályás versenyén tért vissza, egyéves kihagyás után Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó.

A 30 éves versenyzőnek a térdét és combját is műteni kellett, majd felépülését csonthártyagyulladás hátráltatta. A BOK Csarnokban megrendezett viadalon 7,91 másodperces idővel nyerte meg futamát 60 gáton, ami összessítésben is a legjobb eredmény volt. „Elégedett vagyok, végre visszajöttek a régi versenyzői érzések, ez már nagyon hiányzott nekem – mondta a Honvéd közösségi oldalán. – Az időmmel sincs gondom, lehetett volna jobb is, rosszabb is, de most egyáltalán nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy egy év kihagyás után ismét pályán vagyok, és elmondhatom magamról: visszatértem!” Az előttünk álló hétvégén a fedettpályás ob-n induló Baji korábban közölte, célja a fedettpályás idény után a 13.32 másodperces olimpiai szint teljesítése 110 méter gáton. A verseny első napján a fedettpályán 2018-ban világbajnok Márton Anita 18,70 méterrel nyerte a női súlylökést.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom