Sport

Elhalasztják a szombati Újpest-Ferencváros rangadót

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki határozata szerint elhalasztják az OTP Bank Liga hétvégi 20. fordulójában esedékes, szombat estére tervezett Újpest-Ferencváros rangadót, azt követően, hogy az érintett csapatok kérvényezték ezt a szövetségtől.

Elhalasztják a szombati Újpest-Ferencváros rangadót
Az MLSZ szerint a Szusza Ferenc Stadion nemrégiben felújított gyepszőnyege nem alkalmas NBI-es mérkőzések megrendezésére
Fotó: MLSZ

A lila-fehérek honlapján megjelent közlemény szerint a két klub halasztási kérelmet nyújtott be a szövetségnek, amely ezt elfogadta. A mérkőzés pótlásának időpontjáról és helyszínéről később döntenek.

Az újpesti klub azt írta, hogy a már megvásárolt jegyek érvényesek lesznek a pótolt meccsen, de akár vissza is válthatók az Újpest FC Shopban nyitvatartási időben, vagy az online megvásárolt belépők esetében a Jegymesternél.

Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint a szövetség szakértőkkel közösen megvizsgálta a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyegét, és úgy határozott, hogy „nem engedélyezi mérkőzések rendezését a Megyeri úton, mert a pálya jelenlegi állapotában sérülésveszélyes, nem alkalmas a játékra.”

Az Újpest FC kiemelte, hogy a többi hazai mérkőzésének helyszínéről és időpontjáról a „lehető leghamarabb” tájékoztatja az érdeklődőket.

A rangadót szombaton 19.30 órakor rendezték volna.

Kapcsolódó írásaink