Sport

A háromszoros gólkirályban ég a bizonyítási vágy

Visszatért Nikolics Nemanja

Végre hazajöttem – ez volt Nikolics Nemanja első mondata régi–új klubja honlapján. A szerbiai születésű, harminckét éves csatár négy és fél év külföldi játék után tért vissza a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatába.

A huszonhétszeres válogatott 2010–2015 között focizott Székesfehérváron, és most, hogy visszatért, ég benne a bizonyítási vágy, ahogy mondta: hogy befejezze azt, amit félbehagyott. Nikolics két bajnoki címet, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert a csapattal, és háromszor volt az OTP Bank Liga gólkirálya. A lengyelországi és egyesült államokbeli kitérő után hazatért játékos a 71-es számú mezt viseli majd, szerződésének hosszáról nem adott tájékoztatást az egyesülete, de Kovács Zoltán sportigazgató megköszönte a klub tulajdonosának az igazolást és a csapatépítést. „Olyan játékos érkezik vissza Fehérvárra, aki néhány társával együtt a legnehezebb pillanatokban is utat mutathat a többieknek” – írta a Molfehervarfc.hu.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom