Sport

„Magyarország szerencsés, hogy ilyen miniszterelnöke van”

Facebook-oldalán mondott köszönetet a szívélyes fogadtatásért Orbán Viktor miniszterelnöknek Jelena Iszinbajeva. A kétszeres olimpiai bajnok korábbi rúdugró a Budapesten zajló, utcai sportok olimpiájaként is emlegetett World Urban Games sztárvendégeként érkezett a magyar fővárosba.

„Magyarország szerencsés, hogy ilyen miniszterelnöke van”
Orbán Viktor és Jelena Iszinbajeva Budapesten
Fotó: Facebook/Yelena Isinbaeva

A magyar kormányfő még pénteken délután a Karmelita kolostorban fogadta Iszinbajevát, aki közösségi oldalán is megemlékezett a találkozóról.

Objektum doboz

„Nagyon köszönöm a szívélyes fogadtatást, a nyílt beszélgetést és a hasznos tanácsokat. Örülök, hogy találkoztunk, Ön egy csodálatos és igen érdekes ember. Magyarország szerencsés, hogy ilyen miniszterelnöke van. Kívánom, hogy Önnek és csapatának sikerüljön elérni minden célját, különösen a sport területén” - írta a korábbi kiváló atléta, aki jelenleg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottságának tagjaként is tevékenykedik.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom