Sport

Visszatér az úszáshoz Shane Tusup, Katinka egyik nagy ellenfelét fogja edzeni

Ismét belevág az úszók felkészítésébe Shane Tusup, Hosszú Katinka egykori edző-férje. Az amerikai fog foglalkozni a 15 éves Bujdosó Zsomborral, de Hosszú egyik nagy ellenfelének, az olasz Ilaria Cusinatónak is ő lesz a trénere.

Visszatér az úszáshoz Shane Tusup, Katinka egyik nagy ellenfelét fogja edzeni
Shane Tusup váratlanul visszatér az úszáshoz
Fotó: Facebook/Shane Tusup

Shane Tusup a Katinkával való válása után golfkarrierbe kezdett az Egyesült Államokban, emellett pedig motivációs tréningeket tart, többek között Magyarországon is. Arról eddig nem beszélt, hogy esetleg visszatérne az úszáshoz, de az SzPressz Hírszolgálat szerint most nagy dobásra készül.

Állítólag hamarosan bejelenti, hogy átveszi a felkészítését Bujdosó Zsombornak, a Dunaharasztiban úszó 15 éves tehetségnek, és akinek korábban már az Iron Swimnél is az edzője volt, és aki 400 vegyesen, 200, 400 és 800 gyorson is a legjobb magyar korosztályában. Bujdosó jelenlegi trénere, Lőrinczi György elárulta, hogy Tusup már meg is állapodott a fiú szüleivel és Olaszországba viszi, ahol mellette Ilaria Cusinatót, a 2018-as Európa-bajnokság vegyesúszó döntőinek kétszeres ezüstérmesét is edzeni fogja.

A 20 esztendős itáliai egyébként nagy riválisa Hosszú Katinkának, a 200 vegyesen csupán 8 századdal kapott ki tőle tavaly.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom