Sport

Meccs közben rosszul lett, és meghalt egy magyar focista

Vasárnap délután még pályára lépett Lajos Tamás, a Tiszavasvári SE 30 éves labdarúgója, azonban este összeomlott a keringése és már nem tudták megmenteni az életét.

Meccs közben rosszul lett, és meghalt egy magyar focista
A Tiszavasvári focistája a meccs utáni este vesztette életét
Fotó: MH

Lajos Tamás a Kótaj elleni megyei II-es mérkőzés 68. percében kért cserét, hányingerre és mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ám ekkor még senki nem gondolta, mekkora a baj. A Tiszavasvári csapatkapitánya még végignézte a meccset a kispadon, utána még beszélgetett is a társakkal - írja a szon.hu.

Két órával később azonban ismét rosszul lett, hányt és fájlalta a mellkasát. Barátai gyorsan bevitték az ügyeletre, ahol azonnal esetkocsit kértek, de már késő volt. A focistának összeomlott a keringése, és nem sikerült újraéleszteni.

A vegyész végzettségű Lajos Tamást a Dézsávü amatőr színtársulat tagjaként is ismerték a helyiek. Igazi közösségi ember volt, aki összekovácsolta futballcsapatot.

Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni. A következő napokban megpróbáljuk a csapatot lélekben felrázni, nehéz lesz, mert mindenkit nagyon megtört az eset. Mélyen együtt érzünk a családdal - nyilatkozta Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink