Sport

Mind a négy labdarúgó kupamérkőzést élőben adja a köztévé

Ezen a héten is az összes NBI-es csapat európai selejtezőjét élőben láthatják a szurkolók a közmédia különböző felületein.

Mind a négy labdarúgó kupamérkőzést élőben adja a köztévé
A ferencvárosi Olekszandr Zubkov, Davide Lanzafame, Michal Skvarka és Ihor Haratyin a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Valletta FC mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Továbbra is tart a nagyüzem a magyar csapatok számára a nemzetközi labdarúgó sorozatokban, az MTVA pedig valamennyi NBI-es együttes mérkőzését megmutatja. Kezdésként kedden a bajnok Ferencvárost, amely 3-1-es előnnyel utazik a Valletta elleni visszavágóra. Fontos információ, hogy a máltai mérkőzést élőben ezúttal a Duna csatorna közvetíti. A felvezetés 19:30-kor kezdődik, a műsorvezető Molnár Mátyás, a kommentátor Hajdú B. István lesz. Csütörtökön nagyüzem lesz az Európa Ligában. A három csapat gyakorlatilag egy időben játszik azért, hogy a harmadik selejtező körbe jusson. A legnehezebb feladata a Debrecennek lesz, amely 0-3-ról kezdi a Torino elleni visszavágóját a Nagyerdei stadionban. Ezzel párhuzamosan a Budapest Honvéd Romániában, a Craiova ellen próbálja kihasználni, hogy az első mérkőzésen – pályaválasztóként – nem kapott gólt. A tavaly a sorozat főtábláján szereplő Fehérvár FC, a liechtensteini FC Vaduzhoz látogat. Marko Nikolic alakulata volt az egyetlen a magyar EL-csapatok közül, amely győzni tudott múlt csütörtökön. Amennyiben sikerrel veszi az akadályt, valószínűleg az előző kiírásban elődöntős Eintracht Frankfurt lesz az ellenfele. Juhász Rolandék összecsapása élőben az m4sport.hu-n, csúsztatva az M4 Sporton lesz.

A hétvégén sem maradnak a szurkolók magyar futball nélkül, hiszen pénteken az NBII nyitómeccsét, míg szombaton és vasárnap összesen 3 élvonalbeli találkozót közvetít élőben az M4 Sport, míg az m4sport.hu az NBI összes találkozóját megmutatja – szintén élőben.

Hétközi futballprogram a közmédiában:

  • Kedd 19:30, Duna: Valletta (máltai) – Ferencváros (ÉLŐ)
  • Csütörtök 18:15, M4 Sport: Debrecen – Torino (olasz) (ÉLŐ)
  • Csütörtök 18:15, Duna World: Craiova (román) – Budapest Honvéd (ÉLŐ)
  • Csütörtök 19:00, m4sport.hu: Vaduz FC (liechtensteini) – Fehérvár FC (ÉLŐ) (20:45-től csúsztatva az M4 Sporton)

Kapcsolódó írásaink