Sport

Határon túli játékossal erősítené a magyar válogatottat Marco Rossi

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, az olasz Marco Rossi a Gombaszögi Nyári Tábor vendége volt, s ha már ott járt, a nemzeti csapatról is ejtett néhány szót.

Határon túli játékossal erősítené a magyar válogatottat Marco Rossi
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya
Fotó: AFP/Attila Kisbenedek

Az 54 éves szakember az Új Szónak elmondta, hamarosan tárgyalásba kezd egy olyan határon túli focistával, aki szóba jöhetne a magyar válogatottnál, azonban sem nevet, sem országot nem árult el a játékos kapcsán.

Rossi úgy véli, az elmúlt időszakban sokkal nagyobb lett az önbizalma a magyar válogatottnak, és ebből is fakadnak a jó eredmények. Elárulta, a kinevezése után azonnal jelezte a szövetségnek, szeretné, ha sportpszichológus is dolgozna a csapattal.

„Nagyon sokat segít nekem, mert huszonnégy különböző ember agyába kell belelátnom” – magyarázta Rossi. Úgy gondolja, ha a szeptemberi, szlovákok elleni selejtezőn győzni tud a csapat, akkor nyolcvan százalék esélyünk lenne az Európa-bajnoki szereplésre.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom