Sport

Nehéz lesz a fiatal magyar válogatottnak Nisből eljutnia Belgrádba

Női kosárlabda-Európa-bajnokság

Ma kezdődik a szerb–lett rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság, amelynek nisi csoportjában a magyar válogatott első ellenfele a szlovén együttes lesz (16 óra, tv: m4 Sport).

Nehéz lesz a fiatal magyar válogatottnak Nisből eljutnia Belgrádba
Székely Norbert
Fotó: MH

A hét felkészülési mérkőzésből hatot elvesztő csapatunk pénteken az olaszokkal, vasárnap pedig a törökökkel mérkőzik Nisben. A C csoport győztese – legnagyobb eséllyel Törökország – közvetlenül bejut az EB negyeddöntőjébe, a második és harmadik csapat pedig jövő kedden nyolcaddöntőt vívhat Belgrádban. Székely Norbert szövetségi kapitány (képünkön) szerint kellemes meglepetés lenne, ha továbbjutnának a csoportból: „A szlovénok a legverhetőbbek a C csoportban, a második helyre az olaszokat tenném, a legerősebbnek pedig a törökök tűnnek. Hangsúlyoznám ugyanakkor, hogy az EB legkiegyensúlyozottabb csoportjába kerültünk, amelyből nehéz lesz kiharcolni a továbbjutást” – nyilatkozta a rajt előtt a szakvezető.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom