Sport

Ez a BL-ben kevés

Korner

Az időjárás kivételével minden adott volt, hogy a Ferencváros és az Újpest remek rangadót játsszon a telt házas Groupama Arénában. A játék színvonalát azonban jelentősen befolyásolta a sok durva szabálytalanság és az ezért jogosan járó nyolc sárga lap.

Hasonló volt a Fradi MOL Vidi elleni rangadója is, mert a finoman szólva középszintű külföldi labdarúgók a gyorsaságukat, technikai hiányosságukat – elkésett becsúszások – szabálytalanságokkal próbálják pótolni (Az FTC kezdőcsapatában csupán három hazai focista volt). Kíváncsi vagyok, hogy a Fradi a szabálytalanságok miatt hányszor kerül majd emberhátrányba a nemzetközi mérkőzéseken? A FTC játékosainak küzdeni tudására nem lehetett panasz, azonban hiába dolgoztak ki több gólhelyzet, a győztes találat lesről született. A játék színvonalánál csak a szurkolók viselkedése volt „alacsonyabb”, tiltott pirotechnikai eszközök okozta füst miatt a második félidőben több percig állt a játék, amiért a kluboknak büntetést kell majd fizetniük. Milyen szurkoló az, aki kárt okoz a csapatának? Ilyen játékkal, ilyen szurkolókkal nehéz lesz a BL-selejtezőjében jól szerepelni!

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom