Sport

Breaking news

Korner

Rendkívüli hírek. Nagyhét első napján, hétfő este 19.03 órakor az orosz RT News mindössze pár percig tudta vezető helyen tartani azt a szenzációs hírt, hogy egy 15 éves orosz műkorcsolyázó világszámot mutatott be a jégen.

Anna Scserbakova a nők között elsőként, ráadásul tökéletesen tisztán ugrott ugyanis egy négyfordulatos Lutz–tripla loop kombinációt. Ezt a hét fordulatot így még a férfiak mezőnyében is csak nagyon ritkán látni, nem csoda, hogy Eteri Tutberidze szerint ifjú tanítványa ezzel korszakos határt lépett át. A világhírnévre azonban kicsit várnia kell. Egyrészt, mert az ugrást – igaz, dokumentáltan és az edzőnő Insta-oldalán máris 82 ezer látogatót vonzva – edzésen érte el. Másrészt, mert hétfőn este történt valami nagyon szomorú és nagyon drámai, ami a nagyvilág figyelmét egy csapásra egészen másra fordította: Párizsban kigyulladt és teljesen kiégett a Notre-Dame. A szörnyű tűzzel kapcsolatos rendkívüli hírek pedig mindent elmostak. És nemcsak az RT News-nál, de a világ valamennyi vezető médiájában.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom