Sport

Három helyen eltört a Vidi csatárának arca

Súlyos sérülést szenvedett Marko Scsepovics, a Mol Vidi szerb csatára, miután keményen összeütközött Dibus Dénessel a szerdai Ferencváros elleni Magyar Kupa-negyeddöntőben.

Három helyen eltört a Vidi csatárának arca
Scsepovics nem úszta meg az ütközést
Fotó: Mol Vidi/Instagram

A székesfehérvári együttes 2-0-ra legyőzte, s ezzel 4-1-es összesítéssel búcsúztatta a Fradit a kupából, amiben javarészt az is közrejátszott, hogy a zöld-fehérek kapusát, Dibusz Dénest már a 8. percben kiállították a szerdai visszavágón, miután szabályosan letarolta Scsepovicsot.

Kovács Tibor, a fehérváriak csapatorvosa a klub honlapjának elmondta: a csatárnak közvetlenül az eset után és később sem voltak komolyabb tünetei, az esti CT-vizsgálat során azonban több törést is diagnosztizáltak.

„Járomív-törés, valamint többszörös felső állkapocscsont-törés és alsó állkapocscsont-törés. Ennek megfelelően külsérelmi nyomai is vannak az ellene elkövetett szabálytalanságnak, mint például vérömleny és duzzadás” - mondta az orvos. Hozzátette: a játékosra további vizsgálatok várnak, amelyeket egy specialista végez el.

„Az sincs kizárva, hogy a napokban meg kell operálni. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy ebben a szezonban már nem fog tudni pályára lépni csatárunk” - közölte Kovács Tibor.

Itt az ominózus ütközés:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink