Podcastok

Darázsfészek - Bagi Ivánnal: Paródiamix 2. rész

Derüljön velünk! Összeválogattuk podcast-sorozatunk karácsonyi adásának legviccesebb pillanatait, hogy ne csupán a teljes műsort, de a hígítatlan humoradagot önmagában is meghallgathassa. Vigyázat, igazán tömény!

Darázsfészek - Bagi Ivánnal: Paródiamix 2. rész
Darázsfészek - a Magyar Hírlap szórakoztató podcast-műsora
Fotó: MH

A Darázsfészek - Bagi Ivánnal című tematikus podcast-sorozatunkban a házigazda és műsorvezetőtársa nem félnek a csípéstől, minden témába belenyúlnak. Így lehetséges az, hogy a klasszikus paródiák mellett Bagi Ivánék a kultúra területére evezve kritikát fogalmaznak meg filmekről, sorozatokról és minden adásban meghívott sztárvendégeket faggatnak a legizgalmasabb érdekességekről és legérdekesebb izgalmakról. 

Úgy döntöttünk, kedveskedünk azoknak is, akik a poénokért és a paródiákért lelkesednek inkább, így összegyűjtöttük tehát ezeket a részeket, ollóztunk, ragasztottunk és elkészült a mestermű: a Darázsfészek - Bagi Ivánnal: Paródiamix!

Jó szórakozást, illetve örömökben gazdag, áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

A teljes adást a cikk alatti kapcsolódó tartalmaknál találja!

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom