Montázs
Illat, ami csábítóbb, mint a csokoládé
Édesszájúakon tesztelve

Vanília
Az ínyenc kompozíciók abszolút kedvence. Ez az édes, enyhén fűszeres és fás akkord a házi készítésű süteményekhez, az ünnepekhez és egy puha takaróhoz asszociál. A vaníliát gyakran virágokkal - rózsával vagy jázminnal -, fás jegyekkel (szantálfa, cédrus) és gyümölcsökkel (őszibarack, körte) kombinálják. Ezt az illatot nehéz bármi mással összetéveszteni - mintha körülölelne, melegséget teremtve.
Mandula
Marcipán és mandulás süti illata van. Mogyorós-édes árnyalata lehet visszafogott és gazdag is. A fahéj, a kardamom és a virágos akkordok duettjében a mandula bársonyos textúrát kölcsönöz az illatnak. Pontosan ez az a jegy, ami a parfümöt „finommá”, de nem túl nyálassá teszi.
Kávé
A reggeli ébredés szimbóluma. A parfümökben a kávé aromája sűrű, mély és kissé kesernyés. Ideálisan kombinálódik vaníliával, kakaóval, karamellel és fűszerekkel, egyedi „kávédesszert” kompozíciót alkotva. Adjon hozzá egy kis fát - és máris karakteres illata van.
Méz
Egy újabb meleg és természetes illatjegy. A méz nemcsak édes, hanem enyhén gyümölcsös és virágos illatú is. Gazdag parfümökben található meg, amelyek otthonosságot és természetközeliséget teremtenek. A méz az összetételtől függően „működik”: némelyikben alig észrevehető, máshol főszereplőként cseng ki, számol be a Pravda.