Montázs

Egész életünkben rosszul nyitottuk ki a Haribót

De ennek most vége

Időnként nagyon hasznos tanácsokra is bukkanhatunk az interneten – írja a 24.hu.

Egész életünkben rosszul nyitottuk ki a Haribót
A tiktoker megosztotta a bontási titkot (képünk illusztráció)
Fotó: NorthFoto

A legújabb lifehacket az Anna Antonje névre hallgató tiktoker osztotta meg, aki minden színészi képességét bevetve elénk tárta, hogy eddigi életünkben rosszul nyitottuk ki a gumicukros zacskókat.

A mindössze egyperces, de közel negyven milliós megtekintésnél járó videóban lépésről lépésre elsajátíthatjuk a helyes felbontási módszert, amelynek lényege, hogy a zacskó tetején található részben kivágott műanyagfület egy határozott mozdulattal lefelé húzzuk. A bemutatott trükk legnagyobb előnye, hogy az egyszerű visszacsomagolást is lehetővé teszi anélkül, hogy szerteszéjjel gurulnának a gumimacik lakásunk padlóján.

Objektum doboz

Mielőtt ennek örömére mindenki szaladna gumicukrot venni, azt halkan hozzátennénk, hogy mint a nevében is szerepel, ez az édesség szinte töményen cukorból áll, így ha nem is bírnánk megállni a rágcsálásukat, azt legalább mértékkel tegyük.

Kapcsolódó írásaink