Montázs

Elárulta a magánnyomozó, mik a legőrültebb dolgok, amiket a hűtlenkedő férfiak csinálnak

A magánnyomozó munkája során számtalan hűtlenkedő nőt és férfit követett titokban

A hűtlenkedő férfiak és nők gyakran teljesen kivetkőznek magukból, ha szeretőjükről, illetve viszonyukról van szó – nem is hinné, milyen extrém példákat találni. Most ezekből osztott meg párat Leon Hart veterán magánnyomozó, aki munkája során számos hűtlenkedőt követett – számol be az rtl.hu.

Elárulta a magánnyomozó, mik a legőrültebb dolgok, amiket a hűtlenkedő férfiak csinálnak
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A nyomozó sok hajmeresztő dolgot látott már, de voltak dolgok, amik az ő ingerküszöbét is megütötték. Íme néhány a legszürreálisabb esetek közül, amelyekről Hart az Independent lapjain számolt be:

  • Volt olyan hűtlenkedő férj, akinek szeretője ugyanabban a faluban lakott, mint ő a feleségével. Mégsem bukott le az ötvenéves viszonya alatt, amelynek két gyerek és három unoka lett az eredménye szeretőjével.
  • Akadt olyan hűtlenkedő férfi is, aki csak azért szerzett pilótajogosítványt, és csak azért vásárolt meg egy kisebb repülőgépet, hogy eljuthasson szomszédos szigeteken élő szeretőihez.
  • Akadt egy hűtlen férj, aki telefonját egy golfpályán, egy bokorban rejtegette, hogy a helymeghatározás által ne derüljön ki, hogy közben egy motelben etyepetyél.
  • Az is kiderült: nagyon sokan hazudják azt, hogy meghalt egy rokonuk, illetve öltöznek fel az ellenkező nem tagjaként csak azért, hogy rejtve maradhasson a viszonyuk.

Kapcsolódó írásaink

Tudnak tüsszenteni a bálnák?

ĀRejtélyes élőlények, így laikusként sokszor a legalapvetőbb élettani jellegzetességeket sem ismerjük az óceánok óriásairól