Montázs

Édes búcsú a Netflixen

Az A-listás sztárokkal készült új film mellé érdemes egy csomag papírzsebkendőt is bekészíteni, már streamelhető az Édes búcsú

Rendkívül érzelmes történettel indítja az évet a Netflix. Dan Levy, akit eddig a Schitt’s Creekben David Rose szerepéről ismerhettünk, most íróként és rendezőként is kipróbálta magát a frissen megjelent Édes búcsúban – írta meg a Mafab.hu.

Édes búcsú a Netflixen
Netflix
Fotó: AFP/Olivier Douliery

Levy elmondása szerint a saját életéből inspirálódott a történet megírásakor, hiszen a nagymamája elvesztése rendkívül megviselte őt. Az Édes búcsú középpontjába egy özvegyember áll, aki képtelen feldolgozni élettársa, Oliver halálát, így két jó barátja, Sophie és Thomas társaságában Párizsba utazik, hogy megpróbálja új alapokra helyezni az életét, miközben kemény igazságokkal szembesül önmagával kapcsolatban.

Az Édes búcsú egy mélyenszántó történet a barátságról és a veszteségeink feldolgozásáról, amelyet némi humorral lazítottak fel az alkotók. Levy korábban már hangsúlyozta, hogy ebben a történetben kiemelt jelentőséggel bír a szereplők közötti kémia és a kapcsolatok működése. A főszerepekben Luke Evans, Ruth Negga, David Bradley, Kaitlyn Dever, Celia Imrie, Emma Corrin, Himesh Patel és Arnaud Valois láthatók.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink