Montázs

Szellemek miatt menekült a család a házból

Rémisztő jelenségek – elképesztő története van a háznak

Nincs többé maradása a rendelkezésükre bocsájtott vendégházban annak a fiatal párnak Michiganben, akik egy nap karmolások nyomát fedezték fel a kislányuk arcán – írta meg a borsonline.hu

Szellemek miatt menekült a család a házból
Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

Először arra gyanakodtak, hogy a kicsi saját magát karmolhatta meg, ám amikor visszanézték a babakamera felvételét, kiderült, hogy sokkal hátborzongatóbb indok bújik meg a háttérben.

A két szülő, Heather Brough és Josh Higgins ideiglenesen a férfi édesanyja, Kris vendégházába költözött, mialatt az asszony a közeli főházban élt férjével, Jimmel. A fiatal nő elmondása szerint már a kislány karmolásai előtt is sokszor figyelt fel félelmetes jelenségekre az ingatlanban: többször lehetett hallani egy dühös férfi hangját a házban, szaladgálásokat a lépcsőn, az egyik reggel pedig úgy érezte, mintha valaki fojtogatná.

Egy nap, rövid szunyókálást követően három mély karmolást fedezték fel a lányuk, Lily arcán. Úgy határoztak, visszanézik a babakamerát, hátha a pici álmában megsértette magát.

A felvételen azonban azt látták, ahogy egy férfi alakja tűnik fel, elsiet a kiságyban alvó kislány előtt, majd semmivé foszlik.

A Mirror cikkében kitért az anyós, Kris beszámolójára is a szellemjárásról és annak háttértörténetéről. A nő elmondása szerint az otthonát korábban paranormális szakértők is átvizsgálták, akik megerősítették a szellemek jelenlétét. Kris, ahogy alaposabban utánanézett a főház és a vendégépület történetének, meglehetősen hátborzongató tényekre bukkant: kiderült, hogy az évszázados múltra visszatekintő főházban korábban egy idős nő élt, aki a lépcsőről leesve eltörte a csípőjét, és később a lakásban halt meg, hosszas ágyban fekvést követően. A bátyja, aki a vendégházban élt, és skizofréniában szenvedett, szintén az otthonában hunyt el, pár évvel később.

A fiatal pár azt mondja, kislányuk megtámadása volt az utolsó csepp a pohárban, és eldöntötték, hogy amint lehet, elköltöznek.

Ez egy szellem: fogalmam sincs, mi a szándéka, de már fizikailag is veszélyt jelent! – jelentette ki Heather.

Kapcsolódó írásaink