Montázs

14 centivel hosszabb lett, de megbánta

Több mint 56 millió forintot, költött a műtétre de már nagyon megbánta a fájdalmas beavatkozást

Az eredetileg is 170 centiméter magas volt, modellként dolgozott, de elmondása szerint férje erőltette rá a lábszárhosszabbító műtétet – írta meg a nuus.hu

14 centivel hosszabb lett, de megbánta
Képünk illusztráció
Fotó: MH archív/Bodnár Patrícia

A német modell 146 ezer eurót – mai árfolyamon több mint 56 millió forintot – költött arra, hogy meghosszabbíttassa a lábait, de már nagyon megbánta a fájdalmas beavatkozást. Fémrudakat helyeztek a lábszárába, elérte az álommagasságot, mégsem boldog.

A sípcsontot eltörik, a vádliizmokat felhasítják, és minden esetben egy teleszkópos rudat használnak. Az alsó lábszárat önállóan nyújtja az ember úgy, hogy az egyik kezével a térdét fogja, a másik kezével pedig befelé csavarja a lábfejét, amíg be nem kattan. Naponta tíz kattintás mindkét oldalon további 0,5 millimétert hoz – mesélte a modell az eljárásról.

theresiafischer
Theresia Fischer
Fotó: instagram / theresiafischer

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom