Montázs

Rejtélyes rózsaszín galamb tűnt fel egy angol városban

Felborzolta a meglepett helyiek kedélyeit

Rózsaszín madarat láttak Nagy-Britanniában. A madarat Bury városközpontjában és a környékbeli háztetőkön látták, amint ételt fogad el az emberektől - írja az origo.hu.

Rejtélyes rózsaszín galamb tűnt fel egy angol városban
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A városközpontban látott rózsaszín galamb felborzolta a meglepett helyiek kedélyeit. A Greater Manchester-i rendőrség közölte, hogy néhány gyalogos járőröző rendőr is találkozott a ritka rózsaszín galambbal a városközpontban.

A helyiek azt találgatják, hogy a rejtélyes madarat befestették-e, beleesett-e valamibe, vagy természetes rózsaszínű.

A 43 éves Samantha Brown elmondta: Láttam, hogy valaki chipset adott neki. Mindenki csodálkozik, hogy miért rózsaszínű, de egy kis színt visz a helybe. Szerintem festették, de ki tudja?

Februárban egy másik eset kapcsán úgy gondolták, hogy a New York-i parkból kimentett galambot élénk rózsaszínűre festhettek egy nemet felfedő partira - írta a BBC.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom