Montázs

Gonosz szellem zaklatja a házaspárt

A nappali mennyezetén jelentek meg a hátborzongató lábnyomok

A közösségi oldalakon keres választ egy megrémült férfi, aki elmondta, a nappalijuk mennyezetén sötét lábnyomok jelentek meg. A háztulajdonos, Liu úr, az észak-közép-kínai Ninghszia régióból azt mondta, értetlenül állt az üres házában történt furcsa esemény előtt. -írta meg a borsonline.hu

Gonosz szellem zaklatja a házaspárt
Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

Liu úr Wuzhongból azt mondta, hogy a mennyezet tökéletesen tiszta volt, amikor feleségével délután elmentek otthonról. Ám amikor este visszatértek, döbbenten tapasztalták, hogy a nappali mennyezete úgy nézett ki, mintha valaki koszos cipővel sétált volna át rajta.

Elmondása szerint egész éjszaka rettegtek a feleségével, reggel pedig ellenőrizték, hogy a lábnyomok még mindig ott vannak. Liu megosztotta a videót a Douyin, a TikTok kínai verzióján, a következő felirattal:

Megmagyarázhatja ezt a tudomány? Hirtelen megjelent, amikor hazaértünk. Otthonunkat több mint egy évtizede újították fel, és megerősíthetjük, hogy ezek korábban nem voltak ott. Elég nyugtalanító.

A hozzászólók szerint gonosz szellem szórakozik a házaspárral, más viszont azzal próbálta megmagyarázni a nyomokat, hogy a gyerekek biztos cipővel próbáltak leütni egy legyet. Ám az már nem derült ki, a kérdezőnek vannak-e gyerekei...

Kapcsolódó írásaink