Bulvár

Szellemi fertőzést hoz Alice Cooper Budapestre Szikora Róbert szerint

Keresztény emberként Szikora Róbert a legszívesebben betiltaná Alice Cooper budapesti koncertjét

Az R-GO alapítója rettentően károsnak tartja az amerikai világsztárt, aki sátánná avatta magát. A jövő hónapban Budapesten koncertező zenész a magyar énekes szerint megfertőzi a fiatalokat - írta meg a ripost.hu

Szellemi fertőzést hoz Alice Cooper Budapestre Szikora Róbert szerint
Alice Cooper
Fotó: PAUL BERGEN / ANP MAG / ANP via AFP

Alice Cooper sokak szerint a sátán földi helytartója. Nem véletlenül gondolják ezt így. Hiszen az énekes - aki eredeti nevén Vincent Fournier – egy több, mint 100 éve halott boszorkány nevét vette fel, miután sátánnak avatta magát.

Így született meg Alice Cooper. Az amerikai világsztár feketére festett szemével, ördögi kinézetével sokakat megrémiszt, nem beszélve arról, mivel „színesíti” koncertjeit. Ott ugyanis állandó kellék volt a kényszerzubbony, az óriáskígyó és a különböző kínzóeszközök is.

Szikora Róbert ki sem mondja a nevét

Először érkezik Magyarországra a Hollywood Vampires, és egy felejthetetlen koncerttel szeretnék meglepni a rockzene rajongóit. A legendás banda tagjai között található Johnny Depp és Alice Cooper is, a jegyek rohamtempóban fogynak. A banda ötvözi a vámpírok kifogyhatatlan erejét a rock energiájával. Ahogy kimondtuk a sátánista énekes nevét, nagyot sóhajtott Szikora Róbert.
A csikidám atyja ugyanis mélyen felháborítónak tartja, hogy hazánkba is beengedi a sátánista amerikai „lényeket”. Mert, hogy Marilyn Mansonhoz hasonlóan Alice Coopert sem tartja embernek és ugyanolyan károsnak tartja a két botrányos kinézetéről elhíresült előadót.

Nem hiszem el, hogy ez most újra megtörténhet, teret adunk egy újabb ilyen lénynek – fakadt ki Szikora Róbert.

Miért kell ez? Elképesztően károsak! Szellemi fertőzést hoznak hazánkba, most ez a lény lesz a szellemi fertőzés gócpontja, vagyis a koncert. A fiatal kamaszok, akik roppant fogékonyak, elhiszik nekik, hogy az a jó, amit ők képviselnek. Ezeknek a tiniknek még nincs kialakult stílusuk, de ez megfogja őket, mert más, különc, különleges. Pedig ez is olyan, mint a háború, nemcsak az ember testét, a lelkét is megöli! Mint az éhes oroszlán, köröz az emberek felett, nézi, kit vigyen el!

Az R-GO frontembere szerint a túl nagy szabadság tehet erről.

Ma már nincs ORI, aki meghallgatta a dalok szövegét, ha valamit károsnak találtak, azt cenzúrázták – folytatta. - Mert igenis itt a példa, szükség lenne rá, mert így is annyi minden szenny ömlik a fiatalokra! Ezt is be kellene tiltani, mint ahogy kellett volna annak a másiknak is a koncertjét, aki miatt még misét is hirdettem a Mátyás templomban!

Végtelen károsak ezek. Ha nem lennék keresztény, akkor tudnék vele mit csinálni!

Kapcsolódó írásaink