Montázs

Húsvét a királyi családnál

Úgy néz ki, Lajos herceg mindig feldobja a hangulatot

Lajos herceg a hétvégén hivatalosan is bemutatkozott a húsvéti királyi szertartáson, és cuki grimaszaival a nap sztárja lett. Vasárnap a négyéves királyi gyermek is csatlakozott szüleihez, Vilmos herceghez és Katalin walesi hercegnéhez, valamint testvéreihez, a kilencéves György herceghez és a hétéves Sarolta hercegnőhöz a Szent György-kápolnában, a család hagyományos húsvéti kirándulásán – írja a Harpers Bazaarra hivatkozva a Hamuésgyémánt.hu.

Húsvét a királyi családnál
Fotó: NorthFoto

Míg sok rajongó a család imádnivaló, kék színben harmonizáló ruháit vette szemügyre, mások Lajos vicces arckifejezéseit emlegették.

Bár a kis herceg nem kíséri el szüleit olyan gyakran nyilvános megjelenésekre, mint idősebb testvérei, váratlan megjelenése általában nagy feltűnést kelt.

II. Erzsébet királynő tavalyi platina jubileumi ünnepségén a Buckingham-palota erkélyén a hercegről készült fotók vírusként terjedtek, mivel láthatóan nemtetszését fejezte ki a királyi légierő különleges attrakciójából származó, hangos zajok miatt. De a platina szépségversenyen is a közönség sorai között ült, amikor a kamerák előtt bohóckodni kezdett.

Kapcsolódó írásaink