Montázs

Még a premier dátuma sincs meg, de a királyi családot máris felzaklatta A korona új évada

A vitatott Netflix-sorozat következő epizódjai Károly és Diana házasságának hírhedt összeomlását mutatják be

Egyes források szerint a Netflix sikersorozata, A korona felzaklatja Harry herceget és a királyi családot, mivel olyan képek jelentek meg a forgatásról, amelyeken Diana hercegné balesetét ábrázolják – írja a hamuésgyémánt.hu.

Még a premier dátuma sincs meg, de a királyi családot máris felzaklatta A korona új évada
Károly még hercegként, a nemrég elhunyt királynő, és az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő
Fotó: NorthFoto

Harry herceg és a királyi család felháborodott , miután A korona című sorozat forgatásáról olyan képek kerültek ki, amelyen Diana hercegné autóbalesetét rekonstruálták – állítják a családhoz közeli források.

A vitatott Netflix-sorozat következő epizódjai Károly és Diana házasságának hírhedt összeomlását mutatják be. Emellett a walesi hercegné Dodi Fayeddel való románca is vászonra kerül.

A pár 1997 augusztusában tragikus módon vesztette életét a párizsi Pont de l’Alma alagútban történt autóbaleset következtében.

A Netflix pedig nemsokára bemutatja az incidenst megelőző megrázó pillanatokat, valamint az azt követő hetekben kibontakozó eseményeket.

Bár a platform azt mondta, hogy nem fogják megmutatni a „baleset pontos pillanatát”, egy forrás azt állította, hogy a királyi családot mégis mélyen érinti majd az ezt a momentumot taglaló epizód.

Sok felháborodást fog okozni a királyi családban… Szerintem sokan elég betegesnek fogják találni, hogy ilyen részletesen rekonstruálták, hogyan törték össze az autót – mondta egy forrás a Mail Online-nak.

Kapcsolódó írásaink