Montázs

Külföldi kényelem a Balatonnál

Pihenés, golf és csapatépítő tréningek. Csak pár momentum, ami miatt vonzó lehet a Zala Springs Golf Resort a látogatóknak. A hotel bemutatásában Gschwendtner Sonja klubmenedzser és Karádi Andor ügyvezető igazgató volt segítségünkre.

Külföldi kényelem a Balatonnál
Külföldi kényelem a Balatonnál: Zala Springs Golf Resort
Fotó: MH

Miért választják sokan a Zala Springs Golf Resortot?

Nálunk egy különleges, nyugati színvonal várja a vendégeket. Szokták is mondani, amikor belépnek a kapun, hogy olyan, mintha nem is Magyarországon lennének. A covid idején mondtuk, hogy nyaralj külföldön, itt, nálunk, mert olyan szolgáltatásaink vannak, amelyek arra emlékeztetik az embereket, mintha nem is ebben az országban lennének. Már maga a bejárat nagyon impozáns, emellett nagy a tér, és a 160 hektáron a kijelölt területeken akár futni vagy sétálni is lehet.

Gschwendtner Sonja klubmenedzser
Gschwendtner Sonja klubmenedzser
Fotó: MH

A gyermekes családok számára is jó helyszín lehet a Resort?

Gyerekek is jöhetnek hozzánk. Nálunk vannak olyan programok is, amelyek olyan családok számára is jók lehetnek, akik először találkoznak a golffal. Van családi golfízelítőnk, ahol egy vagy két órában igénybe vehetik az oktatók segítségét. A gyerekek ezt nagyon szokták élvezni, és sikerélményük is szokott lenni. Ezenkívül van egy pályatúraprogramunk is, ami szintén választható. Ha valaki ki szeretne menni a golfpályára megnézni azt, akkor erre is van lehetőség, amelyhez idegenvezetőt is adunk, aki elmagyarázza, milyen részekből áll a golfpálya, hogy néz ki a játékmenet, milyen etikett van a golfpályán.

A családi golfízelítőn egy vagy két órában igénybe vehetik az oktatók segítségét a látogatók
A családi golfízelítőn egy vagy két órában igénybe vehetik az oktatók segítségét a látogatók
Fotó: MH

Évről évre sok a visszatérő?

Igen. Főleg golfozók. Nagyon jó a pálya minősége, be is választottak minket a legjobb Golf Resortsok (golfpályák) közé Európában, ami nekünk nagy büszkeségünk. Sokan ezért is visszalátogatnak hozzánk. Emellett a wellnessrészleg miatt is sokan visszajárnak. A éttermünk is nagyon közkedvelt, ahol kicsit mást adunk, mint más szállodákban. Ezek a kis különlegességek nagyon vonzóak azok számára, akik visszatérnek hozzánk.

A külföldiek mennyire veszik igénybe a hotelt?

A külföldi vendégek most kezdenek visszatérni a covid után. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy teljesen új piacot tudtunk megnyitni. Nagyon sok finn, svéd, osztrák, cseh, szlovén vendég járt hozzánk, és ez most kiegészült a svájci és a német piaccal is. Ebben az időszakban nagyon sokat is tettünk azért, hogy megismerjenek bennünket, és nagy öröm, hogy érkeznek is onnan a vendégek. Németország azért is volt fontos, mert most indult oda repülőjárat Hévízről, tőlünk tízpercnyire van a sármelléki reptér, tehát ez nekünk kedvező változás.

Karádi Andor ügyvezető igazgató
Karádi Andor ügyvezető igazgató
Fotó: MH

Nemrég nyílt a wellnessrészleg. Miket próbálhatnak ki a látogatók?

Van egy kültéri, meleg vizes, vagyis termálmedencénk és egy szabadtéri jakuzzink. Azon kívül van egy beltéri medencénk, bioszaunánk, finn szaunánk és fényterápiás kezelésünk, masszázs és bár várja a látogatókat. Nagy tér és zöld terület. Ideális pároknak, egyedülállóknak és családoknak is.

Pihenés, golf és csapatépítő tréningek
Pihenés, golf és csapatépítő tréningek
Fotó: MH

Van lehetőség céges rendezvények vagy esküvők lebonyolítására?

Természetesen, kisebb-nagyobb és exkluzív rendezvénynek is helyt adunk. A festői környezet miatt tökéletes helyszín esküvők lebonyolítására, de több céges csapatépítő tréninget és termékbemutatót is tartunk.

Kapcsolódó írásaink

Aktív pihenés

ĀReneszánszát éli a túrázás, azonban minden évszakban érdemes egy kicsit másképpen készülni a megmérettetésekre