Kultúra

Új előzetes érkezett a Bosszúállók: Végjátékhoz

Komoly erősítést kapnak a hősök a Thanos elleni harchoz

Mindenféle előzetes bejelentés vagy utalás nélkül közölt csütörtökön új, két és fél perces előzetest tavaszi szuperprodukciójához, a Bosszúállók: Végjátékhoz a Marvel.

A videó egy, az első Vasember-moziból vett jelenettel indul, de láthatunk fekete-fehérré alakított képkockákat a Thorból, az Amerika Kapitányból és más korai Marvel-filmekből is. Később láthatjuk a hősöket jelenlegi helyzetükben, Roninként tűnik fel Clint Barton, a korábbi Sólyomszem, majd vadonatúj egyenpáncélban vonul a Galaxis őrzőiből ismert Nebulával kiegészült Bosszúállók-csapat, hogy szembenézzen Thanosszal.

A végén pedig még Carol Danvers, azaz Marvel kapitány is csatlakozik a brigádhoz.

Objektum doboz

A film 2019. április 25-én kerül a magyar mozikba, a rendezői feladatokat a Végtelen háborúhoz hasonlóan a Russo testvérek látták el, a főbb szerepekben pedig ezúttal is olyan színészeket láthatunk, mint Robert Downey Jr., Chris Evans, Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth vagy Josh Brolin.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom