Kultúra

Rajongói szeretetéért ad hálát utolsó videóüzenetében Stan Lee

A Bosszúállók sztárjai egész oldalas újsághirdetésben búcsúznak a legendától

Utolsó videóüzenetében is rajongóira gondolt Stan Lee. A hétfőn, 95 éves korában elhunyt legendás képregényíró rendszeresen kommunikált olvasóival, szerdán, hivatalos Twitter-oldalán megjelent utolsó videójában a tőlük kapott sok szeretetért ad hálát.

stan lee lead
Stan Lee az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjén 2016-ban. Fotó: AFP
„A szeretet érzése kölcsönös – kezdi a beszédét Lee székében ülve. „Szeretem a rajongóimat, el sem tudom mondani, mennyire. Néha, mikor itt üldögélek éjjel, elgondolkodom, hogy mi is az élet értelme, miről szól ez az egész? Aztán kapok egy rajongói levelet, olvasok valamit vagy eszembe jut egy emlék, és rájövök, mennyire szerencsés vagyok, hogy vannak rajongóim, akik tényleg törődnek velem. Nagyon boldoggá tesznek, ezért törődöm én is sokat velük. Van ebben valami egészen csodálatos, hogy olyan emberekkel alakul ki ilyen kapcsolat, akikkel sosem találkoztunk, és lehet, hogy a világ másik felén élnek. Ennek ellenére törődnek velem, mert van bennünk valami közös, és időnként érintkezünk egymással. Fantasztikus, hogy így állnak hozzám, imádom mindannyiukat” - zárja megható üzenetét Pókember, Hulk, Vasember, Fenegyerek és más ikonikus szuperhősök kitalálója.

Objektum doboz

Egész oldalas újsághirdetéssel búcsúznak tőle a Bosszúállók sztárjai

Halálhírét követően a Twitteren már mindannyian külön üzenetben búcsúztak a Marvel-univerzum atyjától, a Hollywood Reporter csütörtöki számában viszont egész oldalas újsághirdetéssel tisztelegnek a Bosszúállók-sorozat főszereplői.

„Köszönetet mondunk a filmek kreatív munkálataiban való részvételéért, a több ezer férfi és nő nevében akiknek a sorozat munkát adott, és azoknak a millióknak a nevében, akik szórakozást nyújtanak a filmek. De legfőképp utánozhatatlan bölcsességét, kedvességét és szerénységét köszönjük.

Stan, szeretünk, hiányozni fogsz, és hálásak vagyunk, hogy ha kis mértékben is, de részesei lehettünk a csodálatos örökségednek” - áll az üzenetben, melyet Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Chris Evans (Amerika Kapitány), Mark Ruffalo (Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Robert Downey Jr. (Vasember) és Jeremy Renner (Sólyomszem) írt alá.

avengers búcsú stan lee

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom