Kultúra

Irodalom, zene és előadás a Fatemplomnál

Magyarföld fesztiválja

Neves együttesek és előadóművészek közreműködésével idén is fesztivált rendeznek Magyarföldön a fatemplom felszentelésének évfordulója alkalmából július 13. és 15. között.

A fesztivál történetében először könyvbemutató is szerepel a programban: a nyitó napon mutatják be Olasz Ferencnek a veleméri Szentháromság-templomról készített fotóalbumát. A képekről készült nagyítások a fesztivál ideje alatt a fatemplom falát díszítik majd. A Rátóti Zoltán színművész-rendező és Gryllus Dániel zenész által szervezett programban szakrális előadások, irodalmi műsorok szabadtéri koncertek és nagyszínpadi produkciók váltják egymást. A fellépők között lesz a Zala Zenekar, a Csík Zenekar, Lakatos Mónika és Szirtes Edina Mókus, Mesics György és a Somló Banda, a Kaláka, a Vujicsics együttes Szörényi Leventével, Palya Bea, illetve a Neil Young Sétány, amely Rátóti Zoltán, Huzella Péter és Tóth István zenekara.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom