Kultúra

A legjobb európai fesztiválok egyike a Campus

Rekordszámú, több mint háromszáz hazai koncert lesz idén

Immár második alkalommal választotta be az európai fesztiválokat minősítő szervezet, a Europe for Festivals, Festivals for Europe a legrangosabb fesztiválok sorába a Campust. A július 17-21-ig tartó fesztivál értéke a minőségi kultúra, a kiegyensúlyozott színvonal, és a zenei sokszínűség. Az ítészek értékelték azt az erőfeszítést is, melyet a fiatal tehetségek és az utánpótlás felkutatásáért és szerepeltetéséért tesznek a szervezők.

Büszkék lehetnek a debreceniek, mert a minősített európai fesztiválok közé került a rendezvény. Tavaly nézőrekordot döntöttek,108 ezren szórakoztak a debreceni Nagyerdőben. Az idei lesz a 12. Campus, a helyszín változatlanul a Nagyerdei Stadion, és a Nagyerdei Víztorony környezete lesz.

limp b

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom