Kultúra

Újra itt a Vagabond Korzó

A tízéves fesztivál tíz helyszínen várja az érdeklődőket

Június 1-én, szombaton tizedik alkalommal kerül megrendezésre Dunaharasztiban a Vagabond Korzó összművészeti és gasztrokulturális fesztivál.

Újra itt a Vagabond Korzó
X. Vagabond Korzó (június 1., szombat – Dunaharaszti)
Fotó: Vagabond Korzó

A helyi civilek kezdeményezéseként, nonprofit egyesületi háttérrel működő eseményhez szükséges kondíciókat évről évre vállalkozók, cégek, civilek és a helyi önkormányzat segítségével biztosítják a szervezők. Alapgondolatuk: ki kell vinni a művészeteket az utcákra, szeretnék összehozni, megismertetni az alkotást, az alkotót és a folyamatot a közönséggel.

A tízéves fesztivál tíz helyszínen várja az érdeklődőket, fellép többek között az Anima Sound System, A kutya vacsorája, Kézdy Luca, Fekete Jenő, Dos Diavolos, a Lead Zeppelin, a The Mojo, valamint a Szilárd Piano Project. A széles spektrumú zenei kínálat mellett családi programok, gasztrokulturális élmények várják a látogatókat. Déli 12 órától breaktánc bemutató, néptánc flashmob, kerítésgaléria, osonó fotók, freestyle graffiti, valamint az ínyencek számára mini kraft fesztivál, pálinka- és borházak, ízletes harapnivalók teszik változatossá a felhozatalt.

A helyszíneken, a különböző zenei stílusok szándékos elegyítése révén a hallgató, akarva-akaratlanul is egy komfortzónáján kívüli hangulatba kerülhet, s kerül is.

A rendezvény, akár az elmúlt esztendőkben, ezúttal is ingyenes!

Kapcsolódó írásaink